zorin-os

Exit Windows

Ongeveer 3 maanden geleden ben ik overgegaan van Windows 10 naar Zorin, wat eigenlijk gewoon Ubuntu/Linux is maar met een mooi jasje.

In het begin was het eng, onwennig en leek niets op wat ik gewend was van Windows en nu .. 3 maanden later, ben ik helemaal gewend. Ik heb nog wel een dubbele boot, dus ik kan kiezen tussen Zorin en Windows, maar ik betrap mijzelf erop dat ik steeds minder de Windows knop in druk 🙂

Nu ik heb ontdekt dat Origin ook gewoon werkt onder Zorin, zie ik al helemaal geen reden meer om Windows op te starten … Straks als er een nieuwe ssd-schijf in komt, ben ik helemaal klaar met Windows, dan word het één installatie, Zorin !

Natuurlijk weet ik nog niet zoveel over Linux, dat zou wat zijn, binnen 3 maanden alles weten, dat duurde met Windows ook even. Gelukkig zie je online overal tutorials verschijnen, zowel in beeld als op schrift, dus … ik red mij wel. Oke genoeg over Linux, tenslotte is dit mijn blog en niet een promotie blokje hihihi. Ben wel benieuwd of jij als lezer nog steeds op Windows zit of dat je iets anders gebruikt.

--- Laat een bericht achter ---