Weer een mri

Afgelopen vrijdag 22 december 2017 weer naar het UMCG voor het maken van een MRI-foto. Rob zei dat ze een extra foto wilde en begreep niet waarom, ik ook niet maar het zal wel van een andere hoek zijn of zo. De uitslag laat nog even op zich wachten, 3 januari 2018 pas. Ook een neuroloog heeft wel eens vakantie, ik gun het haar hoor, een weekje langer wachten is niet zo’n ramp.

Het valt mij op dat Rob wat meer vergeetachtig word, kan aan het moment liggen, moe bijvoorbeeld, maar het is meer en vaker dan voorheen. Misschien toch weer iets aan de hand of echt alleen van het moe zijn. Afwachten, meer kan ik er niet mee.

De afstand die hij heeft genomen van de rest van de familie is een verademing, geen gedoe meer, gewoon lekker zijn gangetje, ik ben er blij mee, ofschoon ik wel mis dat ik het er nu met niemand over kan hebben.

De kerst maakt het ziekenhuis mooi, zo vergeet je even je zorgen.

--- Laat een bericht achter ---