Stephen King – Schone slaapsters

Voor verslag

Ik ben al een tijdje geleden met het boek begonnen, eigenlijk al toen het uit kwam, maar op de één of andere manier kan ik niet echt in het boek komen. Normaal is een boek fascinerend en lees ik door en door maar deze keer ???

Het is duidelijk te merken dat het boek niet alleen door Stephen King is geschreven. De opbouw naar het daadwerkelijke verhaal, King heeft de gewoonte je eerst de personages te laten ‘ontmoeten’ duurt lang en is naar mijn mening niet echt boeiend te noemen.  Wellicht als de kennismakingen voorbij zijn, dat het boek dan in één adem uit te lezen is, maar zoals het er nu voorstaat, duurt dat nog wel even.

Nog geen verslag van dit boek dus, helaas. Ik maak deze zodra het uit is en dat kan nog wel even duren ben ik bang, maar uitlezen ga ik.

Heb jij ook zo’n boek in de kast of op de e-reader staan waar geen doorkomen aan is ?

--- Laat een bericht achter ---