Eetdagboek, een week later !

Een week later !

Ik heb nu een week lang alles bijgehouden wat ik eet, en alleen al dát feit, zorgt ervoor dat je minder eet. Logisch, als je moet opschrijven wat je allemaal gegeten hebt, schrik je daar best wel van. En ja ik ben zelfs 400 gram kwijt, niet omdat ik mij aan een dieet of voedingsregel heb gehouden, maar puur door het bijhouden van het één en ander.

Eetdagboek ingeleverd en volgende week krijg ik een op mij gericht voedingsschema. Ik ben benieuwd wat er zoal in staat. Ik mag dus ongeveer 1350 kcal eten op een dag.

Het is gelukkig niet zo streng als je zou denken, ik mag bijvoorbeeld gewoon met de ‘pot’ mee eten, maar minder van dit en meer van dat. Meer groente en minder aardappelen bijvoorbeeld. Met een map vol informatie en een eetwijzer weer terug naar huis. Vanaf nu moet ik mij houden aan de eetwijzer, alles mag wat in de groene kolom staat, soms uit de oranje, maar liever niet uit de rode. Makkelijk, hoop ik.

Word vervolgd ….

Geplaatst in: Blog

--- Laat een bericht achter ---