Clare Swatman – Voor je weggaat

Clare Swatman – Voor je weggaat

Hoe het boek beschreven staat bij Ebook.nl :

Je vindt je soulmate…

Zoe en Ed worden met vallen en opstaan volwassen, allebei volgen ze hun eigen pad. Maar dan, na jaren vol uitzichtloze baantjes en chaotische huisgenoten, vinden ze elkaar. De toekomst lacht hun toe…

En dan gebeurt het ondenkbare.

Op een ochtend, op weg naar zijn werk, komt Ed om bij een verkeersongeluk. Zoe moet leren leven zonder hem. Maar ze kan de herinneringen niet loslaten. Hoe kan ze de gelukkige momenten, hun eerste kus, alles wat ze samen hebben opgebouwd, achter zich laten? Ze moet Ed iets vertellen. Alles wat ze nog nooit eerder heeft gezegd.

Nu is het te laat. Of toch niet…?

Hoe ik het heb ervaren:

Ik las het boek in de vakantie, dus steeds een paar uurtjes. Ik wilde het wegleggen maar het ging niet, steeds gebeurde er iets waarvan je dacht “even verder lezen “.

Het boek gaat zoals beschreven over een stel, Zoe en Ed. Ze leven een beetje langs elkaar en nemen elkaar voor lief, op een nare dag krijgt Ed een dodelijk ongeval. Zoe, overmand door verdriet valt in de tuin, tijdens een regenbui met haar hoofd op een steen.  Vanaf dat moment begint in principe het verhaal,  je gaat met haar mee vanaf het moment dat ze Ed voor het eerst ontmoet. Eigenlijk beleeft ze alles overnieuw, ze probeert in alle macht de toekomst te veranderen … maar gaat dat lukken ?!

Ik ga niet het hele verhaal vertellen, ga het boek maar lezen als je interesse hebt, het is de moeite waard, voor zover je het een moeite vind.

Ik vond het een heerlijk boek, een lach en zelfs een traan. Benieuwd wat deze schrijfster nog meer heeft gepubliceerd.

 

 

--- Laat een bericht achter ---