Wat?

Even een korte inleiding:

Zo’n 8 jaar geleden kreeg ik een schildklieraandoening (in 1995). Mijn schildklier was te snel en mijn gewicht bleef altijd tussen de 50 en 55 kg hangen, hoeveel ik ook at. Als ik niet veel at zakte mijn gewicht soms tot onder de 50 kg. Daar ben ik voor behandeld met een radioactieve pil, waardoor je dus sowieso de eerste 5 jaar niet zwanger kon of mocht raken.
Die jaren gingen voorbij en de kinderwens kwam.
Zoals zovelen met mij dacht ik dat ik zoo zwanger zou zijn, by the way, ik ben nooit aan de pil geweest dus dat probleem had ik niet.

Na lang wachten en veel onderzoeken kwamen ze erachter dat ik een anti-chlamydia-drager ben.  Dat was wel even schrikken. Maar goed, daar kom je wel weer overheen.
Ik werd dus in de medische molen gegooid, zoals dat zo mooi heet.

Ondertussen heb ik al een baarmoederfoto gehad, die bij mij trouwens uiterst pijnlijk was, (ik viel zelfs flauw) waaruit niets werd gevonden.
Balen !
Als ze maar iets vinden dan kunnen ze het oplossen, toch ?

Tot zover mijn voorgeschiedenis is een notendop.  🙂

--- Laat een bericht achter ---