Wat een rare dag

Wat een familie

Vanmorgen vond ik een bericht van mijn moeder in Messenger,  waarin ze schrijft dat ze alle contacten met mij verbreekt, omdat ik contact met mijn familie zou hebben. Zo raar. Wat vooraf gebeurde, ik las bij mijn nicht op Facebook dat opa was overleden, haar opa dus ook mijn opa.

Uit fatsoen heb ik het aan mijn moeder gemeld. Dat vind ik normaal, aangezien het  wel haar vader is. Ik heb aan mijn nicht gevraagd of ik afscheid mag nemen van mijn opa ook al heb ik hem al jaren niet meer gezien dankzij mijn ouders, die vroeger alle contacten met hen had verbroken.

Het is een beetje een geschiedenis die zich herhaald.

Nu ben ik dus aan de beurt, alle contacten zijn met mij verbroken, zonder dat ik mij kan verdedigen of wat dan ook.

Wat een familie heb ik toch. Ongelooflijk!

Een gedachte over “Wat een rare dag

  1. Jacky schreef:

    Heel fijn, nu heb ik echt contact met mijn familie en ben blij toe.
    Wat een gemis, al die jaren kwijt omdat mijn moeder niet met ze om wilde gaan.
    Bedankt dat je mij die kant hebt op geduwd. Ik heb eindelijk weer echte familie.

--- Laat een bericht achter ---