Recept – Macaronischotel

Macaronischotel met courgette

2 personen
15-30 minuten
hoofdgerecht

Ingrediënten:

1 ui
1 teentje knoflook
1 courgette
100 gram kerstomaatjes
150 gram rundertartaar
1 eetlepel olie
1 eetlepel tomatenpuree
1 gedroogd chilipepertje
150 gram volkoren macaroni

Bereiding:

Maak de groente schoon.
Snijd de ui en de knoflook klein en snijd de courgette in halve plakjes.
Bak de tartaar in een droge pan gaar en rul.
Fruit de knoflook mee.
Voeg de courgette toe en smoor de groente gaar. Maak het op smaak met peper.
Fruit de ui in de olie glazig.
Bak de tomatenpuree kort mee. Verkruimel het pepertje er boven en voeg wat water toe. Laat de saus zacht pruttelen. Roer op het laatst de kerstomaatjes er door.
Kook de macaroni in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing.
Giet de macaroni af en schep de tomatensaus er door.
Schep het courgettemengsel in een schaal en verdeel de macaroni er over.

Voedingswaarden per persoon

Recept
Energie 485 kcal

Gevonden op Facebook.

--- Laat een bericht achter ---